Algemene activiteiten
 
Het betreft hier voornamelijk geregeld terugkerende activiteiten welke meestal niet apart zijn gedateerd in de Activiteitenkalender. Wijzigingen zijn altijd mogelijk. 
Raadpleeg voor alle overige activiteiten de Activiteitenkalender en voor meer informatie over de activiteit Nieuws, of lees het OW. Tijdens de vakantieperiode (mei t/m augustus) liggen de verschillende activiteiten stil. Raadpleeg hiervoor ook het OW. 
 
Kienen
Er wordt eenmaal per maand onder leiding van Willeke Janssen en Ellie Jeucken gekiend in de Watermolen.
 
Biljarten
Recreatief biljarten vindt plaats in de Watermolen; op donderdagmorgen kunnen leden biljarten die lid zijn van de biljartclub. Voor meer informatie: Joep van Goch (tel. 0478-584771). U betaalt € 3,-- per keer + koffie/thee. Weinig ervaring, maar wel interesse....kom eens kijken of het ook iets voor u is. Er is altijd wel iemand aanwezig om u op weg te helpen. Ook dames zijn van harte welkom! Bovendien kan er op woensdagmorgen, tijdens de inloop, ook gebiljart worden. Ook niet-leden van de biljartclub zijn hier welkom.
 
Inloopmorgen

Iedere woensdagmorgen van 9:30 - 11:30 uur in de Watermolen. Een gezellig samenzijn, waar de dames een kaartje leggen en een potje rummikub spelen, terwijl de heren het "Oostrums Nieuws" doornemen en wereldse zaken aankaarten. Je hoort er regelmatig verhalen over vroeger.

Truus Geurts, verzorgende en Lieke Gielen, verpleegkundige zijn werkzaam bij de Zorggroep Groene Kruis. Zij zijn beiden namens de Zorggroep aanspreekpunt in Oostrum. Onze leden kunnen bij deze dames terecht met vragen op het gebied van zorg en welzijn, zoals eenzaamheid, vervoer of lichamelijke en geestelijke gezondheid. Ook veiligheid in en om het huis kan besproken worden evenals het zo lang mogelijk veilig in de eigen woonomgeving thuis wonen. Elke laatste woensdagmorgen van de maand is een van de dames tussen 10:00 – 11:00 uur aanwezig in de Watermolen. Beschikbaar via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook kun je bij de Inloop rikken, hartenjagen, klaverjassen of toepen. Dit is uiteraard alleen mogelijk bij voldoende deelnemers. Andere ideeën zijn van harte welkom!!!

Er is regelmatig iemand van het bestuur aanwezig, maar je kunt ook altijd terecht bij een van onze vrijwilligers met een vraag.

Kom eens kijken of we iets voor je kunnen doen.....

Koffie/thee staan klaar

Samen een "bakkie" doen is gezelliger dan alleen thuis.

Creatieve middag
Eenmaal per 2 weken wordt er op dinsdagmiddag geknutseld in de Watermolen, Aanvang 14:00 uur. Voor de juiste data en activiteit raadpleeg de agenda van het OW.
 
Fietstochten
Een paar keer per jaar vindt er een fietstocht plaats (o.a. met picknick, kermisdinsdag). Voor nadere informatie raadpleeg het OW.
 

Wandelingen
Regelmatig worden er wandelingen georganiseerd door Anny Kleine en Margriet van Enckevort. Ook Joof Teeuwen neemt u graag mee op een van zijn wandelingen. Ook hier geldt voor nadere informatie raadpleeg het OW.

Bewegen
- Elke woensdagmorgen vóór de inloop is er van 8:45 – 9:15 uur bewegen in de Watermolen
- Vóór elke geplande crea-activiteit is er op dinsdagmiddag van 13:15 – 13:45 bewegen op muziek. Beide activiteiten staan o.l.v. Els Hermsen

VosContact

Activiteiten

18 Jun 2024
08:30
Dagreis Gelderland
19 Jun 2024
09:30
Inloopmorgen
20 Jun 2024
08:30
Biljarten
25 Jun 2024
19:00
Workshop Geocaching
26 Jun 2024
09:30
Inloopmorgen
27 Jun 2024
08:30
Biljarten
3 Jul 2024
08:45
Bewegen
3 Jul 2024
09:30
Inloopmorgen
10 Jul 2024
08:45
Bewegen
10 Jul 2024
09:30
Inloopmorgen