Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week

Van Zondag, 04 September 2022
Tot Woensdag, 07 September 2022

Meerdaagse reis 3-dorpen -

Aanvang:

Vierdaagse Eifel-reis Castenray – Oirlo – Oostrum
Bij voldoende belangstelling gaat de 4 -daagse reis van zondag 4 september t/m woensdag 7 september naar Winterspelt in de Eifel.
Het belooft een prachtige reis te worden met mooie sightseeingspassages door de Ardennen en de Eifel. Op het programma staat de eerste dag o.a. een rit met het bekende Zuid-Limburgse Miljoenentreintje. Verder wordt er een bezoek gebracht aan een bekend bronwatercentrum, Kamp Vogelsang en het stadje Monschau. Er is een boottocht en een tochtje met de Rurseebahn.
De reissom bedraagt ongeveer € 390,00. De toeslag voor een eenpersoonskamer is ca € 40,00. Alle lunches, diners en entrees zijn hierbij inbegrepen. 
Vanwege o.a. de hotelreserveringen moeten wij tijdig weten of er voldoende deelname is, zodat deze reis door kan gaan.
Opgave is mogelijk tot uiterlijk 18 april met vermelding van naam, volledig adres, dieetwensen en gebruik van rollator. Indien u alleenstaand bent en u wilt een 2-persoonskamer delen, de naam van de betreffende persoon ook doorgeven.
Bij doorgaan van de reis ontvangt u het volledige programma, inclusief de ( aanbetalings -) nota van Ghielen.
U kunt zich opgeven bij Els Hermsen, telefoon 0478- 511405 of 06 38417711
Het kan ook via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Terug