Doe mee met Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabo  clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als Rabo lid beslis jij mee welke clubs dat steuntje in de rug krijgt.club support

KBO Oostrum doet dit jaar ook weer mee!

Mogen wij op u rekenen?

Elke stem is geld waard!

Stemmen kan van 4 t/m 25 oktober 2021
Dank U wel!

KERMISFIETSTOCHT

14 september, kermisdinsdag heeft de - traditionele - fietstocht weer plaatsgevonden. De weergoden waren ons goed gezind. Tijdens de pauze, die plaatsvond in Merselo bij de Volmolen, zijn we hartelijk ontvangen door Pieter en Nora Weerts en hebben we tekst en uitleg mogen krijgen. IMG 20210916 WA0001

Na afloop konden de deelnemers genieten van een heerlijke koude schotel met een belegd broodje in de Watermolen.

Al met al een heel geslaagde middag!

Viering Dag van de Ouderen weer afgelast

Het feest op de Dag van de Ouderen in Venray, op 1 oktober, gaat opnieuw niet door. De Centrale van Ouderenverenigingen heeft hiertoe besloten, op advies van de commissie Dag van de Ouderen.
Aanvankelijk dacht de commissie nog dat de dag nagenoeg zonder coronaregels gehouden kon worden. De organisatie was rond, de artiesten waren geboekt. De corona-persconferentie bracht echter slecht nieuws. De culturele sector mag voorlopig niet vrijelijk aan de slag maar moet rekening houden met beperkende voorschriften.
Dit betekent dat er slechts weinig ouderen in de schouwburg aanwezig mogen zijn. Wil de commissie meer mensen ontvangen, dan moet iedereen getest zijn, dit aan kunnen tonen en moeten er veel vrijwilligers zijn om alles in goede banen te leiden. De commissie Dag van de Ouderen zag zich voor een te grote opgave gesteld, maar ook voor een deel van de ouderen, waarvoor deze dag bedoeld is, zal het teveel rompslomp geven.