Kerstviering

Donderdag 19 december 2023 heeft de jaarlijkse kerstviering plaatsgevonden in Den Oesterham. Als bestuur mochten wij ca 120 mensen begroeten in een mooi versierde zaal. Gestart is met een, inmiddels traditionele, kerstlunch waar onze leden van hebben genoten. Op de planning stond een optreden van Miriam Aarts, maar Miriam moest helaas door flinke griep verstek laten gaan. Heel fijn van Miriam heeft zij voor VOS voor vervanging gezorgd in de persoon van Willeke Snijders uit Lierop. downloadenWilleke wist met haar enthousiasme de zaal mee te krijgen. Er werd volop meegezongen, al met al een succesvol optreden. In de pauze liet Gerry ons in het dialect genieten van een kerstgedachte die dit jaar o.a. iets vertelde over de biecht zoals die vroeger plaatsvond. Hilarisch en voor de aanwezigen heel herkenbaar. 

Als bestuur mogen wij terugkijken op een bijzonder mooie middag. Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een goed en gezond nieuwjaar.kerstwensen 2016 blauw kerstbal

Kerstkienen

Dinsdag 12 december 2023 heeft er weer een kienmiddag plaatsgevonden. Deze keer stond deze middag in het teken van kerst. 30 enthousiaste kieners hebben weer een gezellige middag mogen beleven. Overigens kan gezegd worden dat deze middagen onder leiding van Willeke en Joop altijd geslaagd waren in 2023. Klik hier voor enkele foto's.

Uiteraard zien we jullie weer graag terug in 2024.

Fijne kerstdagen en een goed en gezond nieuwjaar.

Wandelen in en om het Oostrumse
 
Op vrijdagochtend 24 november is er gewandeld onder leiding van Margriet en Anny.
Ondanks de voorspelde regen, vertrok de groep om 9:00 uur - nog met zon - vanaf het Dorpsplein. Gewandeld is er via de Van Broekhuizenstraat richting De Zomp, langs de Visvijver en daarna door het Oostrumse bos. wandeling 24 november 2023 nieuwRegelmatig werd even gestopt om paddenstoelen en bijzondere jeneverbesstruiken te bekijken. Ook vertelde een van de deelnemers hoe het er hier vroeger had uitgezien.
Rond de klok van half elf waren we bij Parc de Witte Vennen, waar we een welverdiende pauze hielden, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Daarna een rondje over het Parc en via het bedrijventerrein weer terug naar het Centrum.
Al met all een geslaagde, sportieve ochtend. En ook weer heerlijk bijgekletst.
 

Feestavond groenploeg

Vrijdag 17 november heeft weer de jaarlijkse feestavond plaatsgevonden voor onze "schoeffelaars" in de Watermolen. Deze mensen zorgen ervoor dat het openbaar groen in Oostrum er piekfijn uitziet. Zoals je op de foto's kunt zien, weer een gezellige avond waar geanimeerde gesprekken plaatsvonden, gelachen werd en genoten van een hapje en een drankje. Voor een foto-impressie klik hier