Wist u dat:
 
op de woensdagochtend de Watermolen vanaf 9.30 uur altijd geopend is voor onze leden? Dit is de inloopmorgen.
Iedereen kan vrijblijvend binnenlopen. U wordt door onze vrijwilligsters voorzien van een kopje koffie. 
Op deze ochtend kunt u een kaartje leggen, rummikub spelen, biljarten of gezellig een praatje maken. Ook is er een boekenkast gevuld met prachtige boeken, die meegenomen mogen worden.
Vanaf 8.45 uur wordt er ook nog 30 – 40 minuten gegymd. Met of zonder muziek. Gedeeltelijk met, maar ook gedeeltelijk zonder stoel. Kom gerust een keertje meedoen.
Wij zouden graag wat meer mensen willen verwelkomen op deze ochtend. Denk er eens over na en kom gezellig een keertje naar de Watermolen.
 
U bent van harte welkom!!!!

Algemene Ledenvergadering

Dinsdag 26 maart heeft wederom de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaatsgevonden. De leden zijn ontvangen met een kop koffie/thee en in de pauze nogmaals koffie/thee, vergezeld van een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Er zijn diverse agendapunten besproken en over het punt bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is nog enige onduidelijkheid, maar heeft nog de volle aandacht van het bestuur. VOS heeft zich nog niet aangesloten bij een overkoepelende organisatie, zoals bijvoorbeeld FASv. Verwacht wordt dat hier voor het einde van dit jaar uitsluitsel over kan worden gegeven. Verheugd kon het bestuur verder mededelen dat Frans van Ool bereid is gevonden toe te treden tot het bestuur van VOS en op termijn de functie van Jan Kreutz als voorzitter over te nemen.mirjam aarts 11

Na afloop hebben we mogen genieten van Mirjam Aarts, die met haar enthousiasme de leden op haar hand kreeg en daardoor werden er diverse liedjes meegezongen.

Foto-impressie: klik hier

Kerstviering

Donderdag 19 december 2023 heeft de jaarlijkse kerstviering plaatsgevonden in Den Oesterham. Als bestuur mochten wij ca 120 mensen begroeten in een mooi versierde zaal. Gestart is met een, inmiddels traditionele, kerstlunch waar onze leden van hebben genoten. Op de planning stond een optreden van Miriam Aarts, maar Miriam moest helaas door flinke griep verstek laten gaan. Heel fijn van Miriam heeft zij voor VOS voor vervanging gezorgd in de persoon van Willeke Snijders uit Lierop. downloadenWilleke wist met haar enthousiasme de zaal mee te krijgen. Er werd volop meegezongen, al met al een succesvol optreden. In de pauze liet Gerry ons in het dialect genieten van een kerstgedachte die dit jaar o.a. iets vertelde over de biecht zoals die vroeger plaatsvond. Hilarisch en voor de aanwezigen heel herkenbaar. 

Als bestuur mogen wij terugkijken op een bijzonder mooie middag. Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een goed en gezond nieuwjaar.kerstwensen 2016 blauw kerstbal

Kerstkienen

Dinsdag 12 december 2023 heeft er weer een kienmiddag plaatsgevonden. Deze keer stond deze middag in het teken van kerst. 30 enthousiaste kieners hebben weer een gezellige middag mogen beleven. Overigens kan gezegd worden dat deze middagen onder leiding van Willeke en Joop altijd geslaagd waren in 2023. Klik hier voor enkele foto's.

Uiteraard zien we jullie weer graag terug in 2024.

Fijne kerstdagen en een goed en gezond nieuwjaar.

Wandelen in en om het Oostrumse
 
Op vrijdagochtend 24 november is er gewandeld onder leiding van Margriet en Anny.
Ondanks de voorspelde regen, vertrok de groep om 9:00 uur - nog met zon - vanaf het Dorpsplein. Gewandeld is er via de Van Broekhuizenstraat richting De Zomp, langs de Visvijver en daarna door het Oostrumse bos. wandeling 24 november 2023 nieuwRegelmatig werd even gestopt om paddenstoelen en bijzondere jeneverbesstruiken te bekijken. Ook vertelde een van de deelnemers hoe het er hier vroeger had uitgezien.
Rond de klok van half elf waren we bij Parc de Witte Vennen, waar we een welverdiende pauze hielden, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Daarna een rondje over het Parc en via het bedrijventerrein weer terug naar het Centrum.
Al met all een geslaagde, sportieve ochtend. En ook weer heerlijk bijgekletst.
 

Meer artikelen …

Pagina 1 van 2

VosContact

Activiteiten

18 Jun 2024
08:30
Dagreis Gelderland
19 Jun 2024
09:30
Inloopmorgen
20 Jun 2024
08:30
Biljarten
25 Jun 2024
19:00
Workshop Geocaching
26 Jun 2024
09:30
Inloopmorgen
27 Jun 2024
08:30
Biljarten
3 Jul 2024
08:45
Bewegen
3 Jul 2024
09:30
Inloopmorgen
10 Jul 2024
08:45
Bewegen
10 Jul 2024
09:30
Inloopmorgen